کاسه اسموتی پاپایا

دوست دارید چیزی واقعاً منحصر به فرد و کاملاً خوشمزه را امتحان کنید؟ پس به خواندن ادامه دهید و یاد بگیرید که چگونه یک کاری کارائیبی آتشین با موز، میگو و فلفل چیلی بونت بپزید.
طعمهای متضاد در این کاری، آن را بسیار خاص میکند. شیر نارگیل خامهای، شیرینی موز را با طعم لطیف غذاهای دریایی میگو ترکیب میکند. سپس فلفل چیلی بونت فوقالعاده تند را خواهید داشت که سعی میکند با طعمهای آتشین جامائیکایی، جوانههای چشایی شما را تسخیر کند.
ما به دو دلیل تصمیم گرفتیم به جای موز از موز برای این دستور غذا استفاده کنیم:
موز شیرینتر از موز است
موز در اکثر مغازهها راحتتر پیدا میشود
اما میتوانید از موز برای دنبال کردن یک رویکرد سنتیتر استفاده کنید. فقط بدانید که کاری به اندازه آن شیرین نخواهد بود.
در کل، این کاری تند نه تنها فوقالعاده خوش طعم است، بلکه سالم نیز هست، زیرا پر از سبزیجات رنگارنگ و غذاهای دریایی سالم است. این خورش به تنهایی ۳۵۰ کالری، ۴۳٪ از نیاز روزانه شما به پروتئین و تنها ۷٪ از نیاز روزانه شما به کربوهیدرات دارد. میتوانید آن را با یک کاسه برنج یا مقداری نان سرو کنید تا به یک وعده غذایی کامل تبدیل شود.
ما بسیار هیجانزدهایم که میتوانید این غذا را امتحان کنید و امیدواریم به اندازه ما آن را دوست داشته باشید. مراحل آسان زیر را دنبال کنید و آن را در حدود ۳۰ دقیقه در بشقاب خود خواهید داشت.
مواد تشکیل دهنده
برای ۴ نفر
Vegetable Oil |
۱ tbsp |
Onion |
۱ |
Garlic Cloves |
۲ |
Fresh Ginger Root |
۳۰ g |
Curry Powder |
۱ tbsp |
Allspice |
۱ pinch |
Thyme Sprigs |
۲ |
Scotch Bonnet Chillies |
۱ |
Tomatoes |
۴۰۰ g |
Coconut Milk (canned) |
۴۰۰ mL |
Bananas |
۲ |
King Prawns |
۴۰۰ g |
Lime |
۱/۲ |
موجود در فروشگاه ما
آلو
بادمجان
برشهای باربیکیو
برگر عالی
برگر مرغ
بیکن گیاهی
۵۸۰.۰۰۰ تومانeachمرحله ۱
بیایید با آماده کردن همه سبزیجات شروع کنیم.
ریشه زنجبیل تازه را پوست بگیرید و خرد کنید، پیازها را نازک خرد کنید و فلفل چیلی اسکاتلندی را خرد کنید. سپس گوجه فرنگیهای تازه را به قطعات کوچک خرد کنید و همه سبزیجات آماده شده را کنار بگذارید.
سپس، روغن نباتی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و سپس پیاز خرد شده و سیر له شده را اضافه کنید. تا زمانی که سیر معطر شود، تفت دهید و سپس زنجبیل خرد شده، پودر کاری، فلفل شیرین و شاخههای آویشن رنده شده را اضافه کنید.
ادویهها را چند دقیقه بپزید تا طعم آنها آزاد شود.


مرحله ۲
بیایید با آماده کردن همه سبزیجات شروع کنیم.
ریشه زنجبیل تازه را پوست بگیرید و خرد کنید، پیازها را نازک خرد کنید و فلفل چیلی اسکاتلندی را خرد کنید. سپس گوجه فرنگیهای تازه را به قطعات کوچک خرد کنید و همه سبزیجات آماده شده را کنار بگذارید.
سپس، روغن نباتی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و سپس پیاز خرد شده و سیر له شده را اضافه کنید. تا زمانی که سیر معطر شود، تفت دهید و سپس زنجبیل خرد شده، پودر کاری، فلفل شیرین و شاخههای آویشن رنده شده را اضافه کنید.
ادویهها را چند دقیقه بپزید تا طعم آنها آزاد شود.
مرحله ۳
حالا وقت اضافه کردن موزهای خوشمزه است.
موزها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و به خورش نارگیل اضافه کنید. سپس، به مدت ۵ دقیقه یا فقط به اندازهای که طعم میوه آزاد شود، بپزید.
از پختن بیش از حد آنها خودداری کنید، وگرنه خیلی له میشوند.


مرحله ۴
حالا، میگوهای شاه را اضافه کنید و لیموترش را فشار دهید.
کاری موز را ۵ دقیقه دیگر بپزید.
وقتی میگوها صورتی و کمی خمیده شدند، آماده هستند. از پختن بیش از حد آنها خودداری کنید، وگرنه خیلی کوچک میشوند و جویدنی میشوند.
در پایان، این کاری موز میگو خوشمزه را با برنج بخارپز سرو کنید و با فلفل سیاه و آویشن تزئین کنید.